Betaalmethoden

We accepteren verschillende betaalmethoden. Deze zullen hieronder worden benoemd.

iDeal
iDeal is een online betalingsmethode die Nederlandse klanten de mogelijkheid geeft om financiële transacties uit te voeren in de veilige en betrouwbare omgeving van hun eigen bank. Het systeem verbindt de klant direct met zijn of haar eigen account voor Internet bankieren en faciliteert daarmee rechtstreekse betalingen. iDeal is dus een perfecte keuze voor eenvoudig winkelen op Bartaal.com

Bankoverschrijving
In onze webshop kan je eenvoudig betalen d.m.v. een bankoverschrijving. Nadat je een bestelling bevestigd hebt kunt u kiezen voor een betaling middels bankoverschrijving (Bank Transfer). Maak vervolgens het totaalbedrag over aan: Bartaal Clothing op IBAN: NL71RABO0313018650 onder vermelding van het bestelnummer.
Aan betalen met Bankoverschrijving zijn geen kosten verbonden. Voordelen: Je kan wel bepalen wanneer je de betaling overmaakt. Let op: Indien je kiest voor betaling middels overboeking is de levertijd 3-5 werkdagen langer dan normaal i.v.m. verwerking van de betaling. Pas als de betaling bij ons binnen is zal de bestelling opgestuurd worden.