Retourneren

Bedankt voor je bestelling bij Bartaal!

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je blij bent met je artikelen. Uiteraard kan het gebeuren dat iets toch niet helemaal naar wens is. Je mag je bestelling daarom ook binnen veertien dagen retourneren of ruilen. Deze veertien dagen gaan in op de dag van ontvangst.

Het retourneren van je bestelling is op eigen kosten. In geval van een foutieve levering zullen wij de kosten dekken. Neem hiervoor contact met ons op binnen 48 uur na ontvangst. Zorg ervoor dat je het retourbewijs met trackingnummer goed bewaard. Dit is jouw bewijs van de zending.

Procedure
Je kan je retour aanmelden door een email te sturen naar info@bartaal.com. De volgende informatie moet de mail bevatten:

  1. Voornaam, Achternaam, Adres, Postcode en Woonplaats.
  2. Bestelling nummer (Deze kan je vinden in de bevestigingsemail met # ervoor (bijvoorbeeld Bestelling #275).
  3. Welke items wil je retour sturen.
  4. Vervolgens vermeld je in de email de reden van de retour. Wil je een item ruilen? Geef in de reactie aan welke maat je graag wilt ontvangen.

Je retour is nu bij ons aangemeld. Hiervan krijg je een bevestiging per e-mail met de gegevens waar je het pakketje naartoe kan opsturen.

Retouren die niet vooraf bij ons aangemeld zijn, zullen wij niet in behandeling nemen.

Ruilen
Je kan je item binnen 14 dagen bij ons ruilen voor een andere maat of kleur. Check hiervoor altijd eerst even of de gewenste maat of kleur nog op voorraad is. We kunnen enkel ruilen voor dezelfde items van de dezelfde prijs. Het opsturen van het pakketje is op eigen kosten.

Voorwaarden retourneren
We gaan met zorg om met onze producten en verwachten dit ook van onze klanten. Zorg ervoor dat je de producten retourneert in originele staat. Dit betekent met de aangehechte prijskaartjes en het plastic zakje. Gedragen of beschadigde item worden niet geaccepteerd. De kosten voor het terugsturen zijn in dat geval voor rekening van de klant.

Terugbetaling
Zodra je pakketje bij ons terug is, zullen wij deze zo snel mogelijk verwerken. De terugbetaling geschiet uiterlijk binnen 14 dagen na bevestiging van je retour.